Μάθημα : ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(δοκιμαστικό μάθημα)
Κωδικός : 1940400360
-
Θεματικές Ενότητες
Η φύση των τροφίμων
Τι είναι το τρόφιμο- Ποιες είναι οι κατηγορίες των θρεπτικών συστατικών
- Ποιοι είναι οι κίνδυνοι οι σχετικοί με το τρόφιμο
Ύλη:
- Μελετήστε τις σελίδες 31 έως και 39 του σχολικού σας βιβλίου.
- Παρακολουθήστε τα βίντεο σχετικά με τα θερμιδογόνα θρεπτικά συστατικά
- Δείτε τις παρουσιάσεις
Οι ερωτήσεις αφορούν στο αναρτημένο υλικό της 1ης ενότητας και συγκεκριμένα το κομμάτι του βιβλίου σχετικά με τους υδατάνθρακες και το αντίστοιχο βίντεο.
Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων της Ελλάδας σχετικά με τα ανόργανα συστατικά.