Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

Γ' ΕΠΑΛ Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών

(T133262) -  ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Περιγραφή Μαθήματος

Ύλη του μαθήματος:

ΜΕΡΟΣ Α’: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Κεφ.1ο: Ποιοτική υποβάθμιση των τροφίμων
Κεφ.2ο: Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων


ΜΕΡΟΣ Β’: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Κεφ.3ο: Φρούτα Λαχανικά (μόνο οι ενότητες 3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 3.6 (μόνο §3.6.2, §3.6.4)
Κεφ.8ο: Ελαιόλαδο-Σπορέλαια-Λίπη (μόνο η ενότητα 8.5)

 

 

Ημερομηνία δημιουργίας

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020