Παρουσίαση/Προβολή
Γ' ΕΠΑΛ Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών
(T133262) - ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
Περιγραφή Μαθήματος
Ύλη του μαθήματος:
ΜΕΡΟΣ Α’: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κεφ.1ο: Ποιοτική υποβάθμιση των τροφίμων
Κεφ.2ο: Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ΜΕΡΟΣ Β’: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κεφ.3ο: Φρούτα Λαχανικά (μόνο οι ενότητες 3.2, 3.3, 3.4, 3.5, 3.6 (μόνο §3.6.2, §3.6.4)
Κεφ.8ο: Ελαιόλαδο-Σπορέλαια-Λίπη (μόνο η ενότητα 8.5)
Ημερομηνία δημιουργίας
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα