Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(δοκιμαστικό μάθημα)

(1940400360) -  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΚΑΚΑ

Περιγραφή Μαθήματος

Θα μελετήσουμε ποιες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων εφαρμόζει ο άνθρωπος ώστε να αυξήσει τη διατηρησιμότητά τους.

Ημερομηνία δημιουργίας

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025

  • Περιεχόμενο μαθήματος

    Μέθοδοι Επεξεργασίας των Τροφίμων

    Μαθησιακοί στόχοι

    Αναφέρονται αναλυτικά στις υποενότητες

    Διδάσκοντες

    Κόρκακα Ευαγγελία

    Ομάδα στόχος

    Μαθητές της Γ΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ της ειδικότητας: Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών