Παρουσίαση/Προβολή
ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(δοκιμαστικό μάθημα)
(1940400360) - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΚΑΚΑ
Περιγραφή Μαθήματος
Θα μελετήσουμε ποιες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων εφαρμόζει ο άνθρωπος ώστε να αυξήσει τη διατηρησιμότητά τους.
Ημερομηνία δημιουργίας
Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025
-
Περιεχόμενο μαθήματος
Μέθοδοι Επεξεργασίας των Τροφίμων
Μαθησιακοί στόχοι
Αναφέρονται αναλυτικά στις υποενότητες
Διδάσκοντες
Κόρκακα Ευαγγελία
Ομάδα στόχος
Μαθητές της Γ΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ της ειδικότητας: Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών