Μάθημα : ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(δοκιμαστικό μάθημα)

Κωδικός : 1940400360

Μάθημα

Θα μελετήσουμε ποιες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων εφαρμόζει ο άνθρωπος ώστε να αυξήσει τη διατηρησιμότητά τους.

  • Περιεχόμενο μαθήματος

    Μέθοδοι Επεξεργασίας των Τροφίμων

    Μαθησιακοί στόχοι

    Αναφέρονται αναλυτικά στις υποενότητες

    Διδάσκοντες

    Κόρκακα Ευαγγελία

    Ομάδα στόχος

    Μαθητές της Γ΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ της ειδικότητας: Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών

Ενότητες

  • τρόφιμαΤι είναι το τρόφιμο
  • Ποιες είναι οι κατηγορίες των θρεπτικών συστατικών
  • Ποιοι είναι οι κίνδυνοι οι σχετικοί με το τρόφιμο

Ύλη:

  • Μελετήστε τις σελίδες 31 έως και 39 του σχολικού σας βιβλίου.
  • Παρακολουθήστε τα βίντεο σχετικά με τα θερμιδογόνα θρεπτικά συστατικά
  • Δείτε τις παρουσιάσεις

Ημερολόγιο

Προθεσμία
Γεγονός μαθήματος
Γεγονός συστήματος
Προσωπικό γεγονός

Ανακοινώσεις

Όλες...