Μάθημα : ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(δοκιμαστικό μάθημα)
Κωδικός : 1940400360
1940400360 - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΚΑΚΑ
Περιγραφή Μαθήματος
Θα μελετήσουμε ποιες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων εφαρμόζει ο άνθρωπος ώστε να αυξήσει τη διατηρησιμότητά τους.
-
Περιεχόμενο μαθήματος
Μέθοδοι Επεξεργασίας των Τροφίμων
Μαθησιακοί στόχοι
Αναφέρονται αναλυτικά στις υποενότητες
Διδάσκοντες
Κόρκακα Ευαγγελία
Ομάδα στόχος
Μαθητές της Γ΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ της ειδικότητας: Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών
Τι είναι το τρόφιμο- Ποιες είναι οι κατηγορίες των θρεπτικών συστατικών
- Ποιοι είναι οι κίνδυνοι οι σχετικοί με το τρόφιμο
Ύλη:
- Μελετήστε τις σελίδες 31 έως και 39 του σχολικού σας βιβλίου.
- Παρακολουθήστε τα βίντεο σχετικά με τα θερμιδογόνα θρεπτικά συστατικά
- Δείτε τις παρουσιάσεις
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
Όλες...-
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025 - 9:24 μ.μ.